Wie heeft haar het meeste lief

woensdag 9 maart 2011

We doen de wedstrijd ‘wie kan het haar het meeste naar de zin maken’.  Werkelijk alles doen we om haar liefde te mogen ontvangen.  De een maakt het lekkerste hapje klaar, de ander zoekt de mooiste boeken uit, en weer een ander gaat zelfs zo ver om een boom met zes uilen aan de overkant van de straat neer te zetten, omdat ze ‘uil’ kan zeggen.

Als ze met smaak haar bord leeg eet, het uitgekozen boek helemaal uit wil horen en daarna gelijk nog een keer, als ze de uilen in de boom ontdekt en “auwl” zegt, dan zijn wij gelukkig.

Onze liefde is grenzeloos. In onbewaakte ogenblikken vragen wij ons wel eens af wie wij voorheen ook alweer waren, maar we laten die vraag al snel weer van ons afglijden als volstrekt irrelevant.  We zijn haar slaven en ambiëren niets meer en niets minder.

1 reactie:

  1. elsje:

    Lief!!
    Pas maar op, straks raakt ze eraan gewend.
    En da’s lastig, zeker in het geval er ooit een tweede mocht komen :-)

Plaats een reactie