Leuk Google-woord

dinsdag 9 november 2010

Best veel mensen googlen op ‘duimring’. Dat wist ik niet, maar dat weet ik nu. Vier jaar geleden, toen ik tijd en mijmeringen in overvloed had, begon ik een blog, en een van de eerste stukjes die ik schreef ging over mijn duimring. Een ring die ik ooit voor een paar euro had aangeschaft en die het inmiddels al lang begeven heeft. Het was ook geen duimring, het was gewoon een ring om mijn rechterduim en verder niks. Ik schreef het stukje op 13 oktober 2006. Na een reactie een dag later bleef het enkele jaren stil. Totdat in april 2009 iemand op zoek was naar de betekenis van de duimring. Iets wat ik mijzelf nou nooit had afgevraagd. Weer bleef het stil, tot afgelopen maand, 26 oktober 2010. Er bleek nog iemand te zijn die naarstig op zoek was naar de betekenis van de duimring. En vandaag kwam het verlossende antwoord op de vraag die ik mijzelf nimmer gesteld had. Vier jaar en bijna een maand later. 

Vier jaar, een maand, veel grijze haren – eroverheen geverfd -,  drie banen, twee fietsen, een keuken, bijna 200 stukjes – elk jaar minder – tien paar schoenen (een wilde gok) en een kind later.

Waarschijnlijk komen ook op dit stukje weer meerdere reacties, de komende jaren. Duimringliefhebbers aller landen verenigt u hier. Ik bied een podium.

1 reactie:

  1. IMS:

    Haha, weer wat geleerd! Blij dat ik een ring om mijn duim niet zo prettig vind dragen. Anders had ik misschien al jaren onbedoeld een verkeerde boodschap uitgedragen. Ik vind het inderdaad grappig om te zien welke stukjes bezoekers blijven trekken. Bij mij gooit een blogje over goededoelenspam de hoogste ogen, gevolgd door twee blogjes over Flip de beer (die laatste leer je over een jaar of drie waarschijnlijk ook nog wel kennen).

Plaats een reactie