Eer

maandag 11 augustus 2008

Natuurlijk ben ik vereerd. Van twee kanten een award toegeschoven krijgen en zelf vakantie vieren, er zijn ergere dingen. Dus dank Pironik en Elsje. Maar dan…blijkt de award doorgestuurd te moeten worden naar maar liefst zeven anderen én moet er een plaatje van de ‘Brillante Weblog 2008′ geplaatst worden. En zo word ik gelijk met een probleem opgezadeld.

Want 1 – ik ben niet zo’n heel frequent bloglezer en teruggeven is al te makkelijk en 2- dat is waarschijnlijk moeilijk te geloven, maar hoe genant ook, ik ga het toch bekennen: Ik weet niet hoe ik een plaatje moet plaatsen.

Daar. Nu weten jullie het. Dat zijn in een keer meer ontboezemingen dan ik in ruim dertig jaar gedaan heb; een mens moet z’n mysteries zien te behouden.

Toen bedacht ik me nog iets: als die award/dat plaatje aan zeven mensen doorgegeven moet worden, dan spreidt het onderscheiden zich als een olievlek uit en kan straks niemand meer zeggen dat ie vereerd is, simpelweg omdat iedereen dan al onderscheiden is, wat een fraaie contradictio in terminis oplevert.

Ik ga dus nu iets heel altruistisch doen: ik houd ‘m.

3 reacties:

  1. elsje:

    Prachtige oplossing! Alleen lost dat je tweede probleem niet op: want hoe frummel je nou dan toch het plaatje op je blog?

  2. Merlijn:

    @ Elsje: Nouja, zo mooi was dat plaatje nou ook weer niet toch? Ik denk ‘m er wel bij. En ooit leer ik wel hoe dat nou moet.

  3. iamzero:

    Nou, er zit zo’n handig rijtje ‘Media toevoegen’ bij het aanmaken van een bericht… hoewel ik me nu bedenk dat je misschien nog niet de laatste WordPress-versie hebt.

Plaats een reactie