Over mij, merlijn

zaterdag 28 oktober 2006

De pagina over mij, merlijn zag er tot nog toe wat karig uit. Voor diegenen die graag meer willen weten over mij, merlijn, wellicht dat u voortaan met andere ogen leest.

8 reacties:

 1. iamzero:

  Het ideale profiel is natuurlijk 1-1-1-1-1-1!

 2. ayert:

  ik weet alles, maar kan je niet onderbrengen in vraag 3! Zo, dat je dat maar even weet. Voor geïnteresseerden onder ons, vraag 6: alle antwoorden zijn goed.

 3. Petol:

  Ja, wat is dit nu, nou weet ik nog helegaer nix!

 4. Merlijn:

  Oja, meerdere antwoorden zijn ook mogelijk. @ayert, wat betreft antwoord op 3: dat staat zo saai.

 5. Irene:

  Ik weet alle antwoorden! Ik bedoel, ik denk alle antwoorden te weten. Ik snap alleen niet zo goed wat er leuk is aan de zwarte was ophangen..?? En doe je dat met wasknijpers of zonder? Oja, en bij 4 denk ik 3, klopt dat?

 6. PW:

  Ik begirjp het wel. Was ophangen kan heel rustgevend zijn, vind ik zelf. Net als strijken. Niet zo heel diep in mij schuilt een huisvrouw, geloof ik.

 7. PW:

  begrijp, bedoelde ik.

 8. Merlijn:

  @Irene: het boerengehucht he, jaja! En wat betreft de was ophangen, tis precies wat PW hierboven zegt; rustgevend, ordening in de chaos, en alles in 1 kleur, heerlijk. Hoe overzichtelijk is op z’n moment het leven, voor een kort ogenblik.

Plaats een reactie